Posjetite Kolašin

Kolasin je jedan od najposjećenijih zimskih turističkih centara u Crnoj Gori. Do Kolašina se može doći lako kako automobilom, tako i vozom.

Nalazi se u podnožju planina Bejlasica i Sinjajevina i nudi odlične uslove za skijanje. Zahvaljujući svom položaju na 954 m nadmorske visine, Kolašin predstavlja izuzetnu vazdušnu banju.

Menadžment ski centra je u prethodnih nekoliko godina pažljivo osluškivao zahtjeve gostiju, kako bi proširio ponudu zabavnog programa. Ski piste su svakako prioritet. U Kolašinu će Vas zabavljati najbolji DJ-evi. Uživaćete u organizovanim žurkama, promocijama, uz kuvano vino u restoranu Ski Village ili u Ski Baru. Tu je i zabava za djecu.

Escape the snow

Esape the snow je manifestacija koja se organizuje u Kolašinu, zapravo prvo klizalište u Crnoj Gori. Zauzima veliki prostor (15 x 30m) i nalazi se na središnjem dijelu Trga Vukman...

Priroda u Kolašinu

Netaknuta priroda u Kolašinu, koju čine vijenci planina Bjelasica, Komovi i Sinjajevina, kao i Nacionalni park Biogradska gora sa prašumom i ledničkim jezerima, nude jedinstvenu priliku turistima i posjetiocima da uživaju u brojnim sportskim i rekreativnim aktivnostima: skijanje, planinarenje, biciklizam, jahanje konja, lov, ribolov, i mnoge druge. U blizini Kolašina protiče rijeka Tara koja gradi nevjerovatan kanjon. Kanjon Tare je drugi po dubini u svijetu, najdublji u Evropi. Čitajte o kanjonu Tare i Nacionalnom parku Durmitor, koji je uvršten u UNESCO svjetsku prirodnu baštinu, zahvlajujući tri od četiri neophodna uslova: geološki, hidrološki i biološki fenomen.