Vjenčanja i Specijalni dogadjaji u Crnoj Gori

Ako ste se odlučili da kažete sudbonosno DA, Globtour Montenegro će tu Vašu zamisao pretvori u stvarnost i Vaš poseban dan učini jedinstvenim i nezaboravnim. Obavezujemo se na izvrsnu organizaciju Vašeg vjenčanja u Budvi & Crnoj Gori, bilo da se odlučite za intimno okupljanje ili pak događaj kojem će prisustvovati veliki broj vama dragih ljudi. Zahvaljujući našoj saradnji sa najboljim hotelima, elitnim restoranima i ostalim lokalnim partenrima, uspjeli smo da steknemo odličnu reputaciju.

Uštedite svoje vrijeme i novac tako što ćete angažovati pouzdanu agenciju za organizovanje vjenčanja. Globtour Montenegro poklanja posebnu pažnju Vašim afinitetima, zahtjevima, željama i idejama, uz pomoć kojih ćemo  formirati osnovu za ostvarenje Vašeg  sna. Naš princip rada je neposredna komunikacija sa klijentima, u cilju pružanja nаjbolje usluge uz gаrаnciju visokog kvаlitetа.

Planiranje destinacijskog vjenčanja je uzbudljivo ali zahtjeva poznavanje destinacije i šta ona ima da ponudi. Iz tog razloga Vi bi trebalo da angažujete nas kao iskusnu agenciju, Globtour Montenegro. Ako se odlučite da kažete DA na pješčanoj plaži sa pogledom na tirkizno Jadransko more, na sniježnim planinama Crne Gore, srednjovjekovnim citadelama ili u šarmantnim, rustičnim ruralnim predjelima, mi smo spremni da organizujemo Vaše vjenčanje u skladu sa Vašim očekivanjima, kako biste uživali u svаkom trenutku Vаšeg  posebnog dana.

Globtour Monbtenegro takođe nudi organizaciju specijalnih događaja kao što su: rođendanske žurke, kolektivne proslave...

Počev od konsultacija pa sve do kompletne organizacije događaja, dozvolite nam da Vaš specijani dan učinimo događajem za pamćenje!