O nama

Turistička agencija Globtour Montenegro jedna je od najstarijih u Crnoj Gori. Formirana je 1977. godine u doba socijalističke Jugoslavije i već 43 godina bavi se pružanjem turističkih usluga i zastupanjem inostranih tour operatora u Crnoj Gori.

Visoko pozicionirana u vrhu crnogorskog turizma, u 100 % privatnom vlasništvu, uspjela je da osigura znanje, pouzdanost, iskustvo, tradiciju, ali i inovativnost i praćenje trendova u organizovanim putovanjima.

Kako bi gostima osigurali savršen odmor, trudimo se da prepoznamo pojedinačne želje i potrebe gostiju, da budemo pouzdani partneri, nudeći brojne mogućnosti i pružajući kvalitetne usluge. Ako bi trebali navesti razloge zašto se opredijeliti za našu agenciju kao partnera, reći ćemo slijedeće:

-za 42 godina rada upoznali smo sve davaoce usluga u Crnoj Gori i njihove kapacitete
-pored smještaja razvili smo i cijeli spektar komplementarnih usluga: organizujemo izlete i kružne ture, transfere, individualne aranžmane, kongrese i konferencije, posebne događaje…
-godinama već organizujemo putovanja iz Crne Gore na evropske sajmove i kongrese - posjedujemo rent a car i nudimo punu mobilnost gostima
-sačuvali smo tradicionalni kvalitet i dugogodišnje partnere

Dobro došli!
Vaš Globtour Montenegro