Najbolje Rent a Car usluge u Crnoj Gori

Globtour Montenegro Rent-a-car Vam nudi all-inklusive cijene na bilo kojoj lokaciji u Crnoj Gori. Ukoliko želite da iznajmite automobil na aerodromu Tivat, aerodromu Podgorica ili u Budvi, Kotoru, Tivtu ili u bilo kom drugom gradu, Globtour Montenegro Rent-a-car Vam nudi odlične uslove i specijalne ponude za najam vozila u Crnoj Gori.

Mi imamo konkurentne cijene za najam vozila bilo koje kategorije- od najpovoljnijih do luksuznih vozila. Bilo da u Crnu Goru putujete privatno ili poslovno, iznajmljivanje vozila u Globtour Montenegro Rent-a-car agenciji se razlikuje od drugih.
Bukirajte vozilo kod Globtour Montenegro Rent-a-car agencije online i osigurajte izvanrednu cijenu najma. Zaposleni u Globtour agenciji, vodećem tour operatoru u našoj zemlji, će se potruditi da ispune sve Vaše zahtjeve i želje, vezano za specifikacije vozila, osiguranje, a naročito cijenu.

DOSTAVA VOZILA

Nudimo Vam besplatnu dostavu vozila u bilo koji grad u Crnoj Gori.

Ukoliko se nalazite u Budvi, Kotoru, Baru, Petrovcu, Sutomoru, Ulcinju, Herceg Novom, na aerodromu Tivat, aerodromu Podgorica ili na aerodromu Dubrovnik (Hrvatska), mi smo spremni da Vam dostavimo/ preuzmemo vozilo na bilo kojoj lokaciji.

Dostavljamo vozilo i obavljamo transfere sa vozačem do bilo koje destinacije koju Vi odaberete, uključujući i susjedne zemlje – Srbija, Albanija, Bosna i Hrvatska.

GDJE NAS MOŽETE NAĆI

Naše kancelarije se nalaze na aerodromu Podgorica, aerodromu Tivat, u Budvi, na aerodromu Tirana i aerodromu Dubrovnik.

Renta-a-car aerodrom Podgorica
Rent-a-car aerodrom Tivat
Rent-a-car Crna Gora – dostava vozila na bilo koju adresu, uključujući i susjedne zemlje
Rent-a-car Čilipi aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj
Rent-a-car aerodrom Tirana u Albaniji
Transferi putnika od/do aerodroma, hotela i drugih lokacija
Profesionalne usluge vozača u Crnoj Gori i susjednim zemljama

NAŠI RENT-A-CAR DODACI

Vožnja iznajmljenog vozila u inostranstvu može biti veoma stresna. Ukoliko želite da Vas drugi voze, Globtour Montenegro Rent-a-car Vam nudi najam vozila sa vozačem. Naši vozači su pouzdani, ljubazni i imaju dugogodišnje iskustvo u prevozu biznismena, sportskih timova, porodica i djece. Najam vozila sa vozačem: + 30 eura/dan - na teritoriji Crne Gore, + 50 eura/dan - van teritorije crne Gore.

Od dodatne opreme nudimo Vam: GPS navigaciju, sjedište za djecu svih uzrasta.

NAŠ VOZNI PARK

Globtour Montenegro Rent-a-car nudi veliki izbor visokokvalitetnih vozila, dizajniranih za sigurnu, udobnu i zabavnu vožnju- od malih gradskih automobila do limuzina i mini buseva.
Takođe možete da birate između vozila sa automatskim i manuelnim mjenjačem.