24/7 Transfer servis in Crnoj Gori

Nudimo Vam različite vrste transfera za lične ili poslovne potrebe na bilo kojoj lokaciji u Crnoj Gori, ali i u Hrvatskoj, Albaniji, Srbiji i Bosni. Naš cilj je da Vaše putovanje učinimo brzim, sigurnim i komfornim, sa akcentom na ljubazno i profesionalno osoblje, uz pristupačne cijene.

Na našoj web stranici možete bukirati transfer i biti sigurni da ćemo uzeti u obzir sve Vaše specijalne zahtjeve. Naš zadatak je da proces bukiranja transfera učinimo što jednostavnijim, da obezbjedimo hitnu službu 24/7 i najpouzdaniji personal.

Kliknite ovdje i rezervišite Vaš transfer u Crnoj Gori online.

PRIVATNI TRANSFERI U CRNOJ GORI

Cijene prikazane prilikom procesa bukiranja privatnih transfera su po vozilu. Vaš transfer u Crnoj Gori vršimo privatnim taxi vozilom, automobilom ili minibusom.

Nudimo širok spektar transfera u Crnoj Gori, sa aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana do Vašeg odabranog smještajnog objekta. Potražite i bukirajte online Vaš idealni transfer u Crnoj Gori.

Privatni transferi u Crnoj Gori dostupni su za jednu do 8 osoba. Garantujemo Vam privatni transfer zatvorenog tipa za manje grupe.

Privatni transferi sa aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana dostupni su 24 časa, 7 dana u nedelji. Stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

Naš pivatni transfer taxi vozilima omogućava prevoz direktno do Vaše željene destinacije (hotel ili privatni smještaj) bez zaustavljanja, osim ako Vi to zahtjevate od vozača.

LIMUZINE I LUKSUZNI VIP TRANSFERI U CRNOJ GORI

Takođe Vam nudimo luksuzne transfere u Crnoj Gori sa aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana, uz maksimalan komfor do Vašeg željenog cilja. Bilo da se radi o poslovnom ili privatnom transferu u Crnoj Gori, naši profesinonalni vozači, koji poznaju strane jezike (Engleski, Njemački ili Ruski) učiniće Vašu vožnju prijatnom i sigurnom.

Putujte sa stilom od aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana, tako što ćete bukirati povratni ili transfer u jednom pravcu u Crnoj Gori. Jednostavno bukirajte transfer i profesionalnog vozača, koji će doći po Vas ispred Vašeg hotela ili nekog drugog smještajnog objekta u Crnoj Gori, ili bilo kojoj susjednoj državi. Uživajte u vožnji komfornim, modernim i klimatizovanim vozilom.

Odličan servis za klijente koji iznajme limuzinu za vjenčanje u Crnoj Gori, za promociju, privatne izlete ili poslovno putovanje u Crnoj Gori.

MINIBUS TRANSFERI U CRNOJ GORI

Minibus transferi u Crnoj Gori sa aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana su perfektno rešenje za veću porodicu ili malu grupu koja želi da putuje zajedno. Bukirajte svoj privatni transfer minibusom, koji nećete morati da dijelite sa drugima. Nudimo Vam transfer mini vanom (do 8 sjedišta) i minibusom (do 19 sjedišta).

Naši transferi minibusom, sa vozačem, su Vam dostupni za bilo koju prilku, nezavisno od distance putovanja. Iznajmite prvoklasne minibuseve za Vaš transfer.

TRANSFERI AUTOBUSOM U CRNOJ GORI

Ukoliko sa velikom grupom putujete na odmor u Crnu Goru , najbolje rešenje za Vas je transfer autobusom od aerodroma u Crnoj Gori (Podgorica ili Tivat) ili aerodroma Dubrovnik ili Tirana. U zavisnosti od Vaših zahtjeva i veličini grupe, nudimo Vam veliki izbor novih, modernih, klimatizovanih autobusa visoke klase (od 30, 34, 55, 61 i 71 sjedišta).

Ukoliko bukirate taxi ili neku drugu vrstu transfera od aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana za drugu osobu, uvjeravamo Vas da ćemo im  pružiti profesinalnu i kvalitetnu uslugu. Prihvatamo sve glavne kreditne i debitne kartice i dostavljamo Vam račun i potvrdu putem mail-a. Više od 35 godina specijalizovali smo se za pružanje usluga kopnenog prevoza za internacionalne tour-operatore i agencije koje organizuju outgoing putovanja za Crnu Goru, ili konferencije, sportske događaje, ture u Crnoj Gori, transfere, iznajmljivanje minibuseva itd. Bez obzira na veličinu Vaše grupe i na  koji aerodrom u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili Albaniji dolazite, tu smo da Vam pomognemo.

SHUTTLE TRANSFERI U CRNOJ GORI

Naši shuttle transferi u Crnoj Gori su najisplativiji i pogodan način putovanja u Crnoj Gori. Globtour Montenegro shuttle usluge su vodeće u Crnoj Gori. Nudimo Vam shuttle transfere od i do aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana do bilo koje lokacije ili rizorta u Crnoj Gori.

Prilikom shuttle transfera usluga prevoza se vrši do samog ulaza u Vaš smještajni objekat, osim ukoliko to nije moguće zbog lokalnih ograničenja. Ukoliko ova ograničenja postoje, vozač će Vas odvesti ili doći po Vas na mjestu koje je najbliže Vašem smještajnom objektu. Kao alernativu možete izabrati neki od našeh ostalih transfera, ukoliko boravite u privatnom smještaju.

Molimo Vas da uzmete u obzir da, kada dođete na aerodrom, može se desiti da čekate na Vaš shuttle transfer. Maksimalno vrijeme čekanja je 1 sat. Vremena transfera nisu fiksna i mogu zavisiti od gustine saobraćaja i broja zaustavljanja tokom transfera.

Cijena shuttle transfera je po osobi. Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefonskim putem, i veoma brzo ćete dobiti najbolju cijenu  za Vaš shuttle transfer u Crnoj Gori.

TRANSFERI HELIKOPTEROM U CRNOJ GORI

Ako zahtjevate siguran, brz i nezaboravan transfer u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji ili Albaniji, a ograničeni ste sa vremenom, uštedite Vaše vrijeme, izbjegnite gužve u saobraćaju i doživite ljepotu Crne Gore iz vazduha. Transferi helikopterom u Crnoj Gori mogu se organizovati sa aerodroma Podgorica, Tivat, Dubrovnik ili Tirana do hotela i obratno.