Rezervišite ekskurziju / Izlet Paraglajding Budva

« Nazad Do Rezultati pretrage
Detalji za Izlet Paraglajding Budva:
Početni dani Pon, Sri, Pet, Ned
Vodič Bez vodiča
Trajanje 1 Dan
Poništenje Otkažite rezervaciju bez nadok...
90€ /Osoba
Sta moze biti ljepse od paraglajdinga iznad nevjerovatne obale Crne Gore osjecajuci se kao ptica - slobodnim u letu? Ovo je razlog zbog cega ovaj sport postaje sve vise popularan.

Paraglajding je rekreacioni sport koji je veoma popularan sirom sijveta. U Crnoj Gori smo pripremili specijalni program za sve ljubitelje prirode, visine i ekstremnih sportova!

Uzlijetanje: Brajici, 760 m iznad nivoa mora

Jedno od najpoznatijih mjesta za uzlijetanje paraglajdingom na obali Crne Gore je mjesto Brajici, koje se nalazi 760 m iznad nivoa mora, samo 15 km udaljenog od Budve. Ovo je mjesto odakle mozete da letite bas iznad mora, uzivajuci u pogledu svih prirodnih ljepota obale. Od ovog mjesta cete imati duzi let  (npr. do Bara i nazad, sto je 70 km ukupno.)

Slijetanje: Becici, plaza u Budvi

Mozete uvijek da birate da li cete letjeti sami ili sa profesionalnim vodicem, koji je spreman da vam pokaze sve ljepote crnogorske obale iz potpuno drugacijeg ugla.

Rezervisite let sada da dozivite jedinstvenu avanturu za vrijeme boravka u Crnoj Gori! Nije vazno u kakvoj ste fizickoj formi, jer treba da napravite samo nekoliko malih koraka na litici i onda cete sjedeti udobno tokom cijelog leta do plaze.

Prosjecno vrijeme leta je pola sata u zavisnosti od vremenskih uslova. Divno iskustvo je grupa koja vam daje sansu da letite jedni do drugih i da se fotografisete za nezaboravne uspomene.

Napomena: U nasem tandem paragajderima mozemo da primimo putnike tezine izmedju 35 i 100 kg.

U cijenu uključeno:

Prevoz
  • Autobus
  • Paraglajder

Vodič
  • Instruktor

Rezervišite ekskurziju

  • Datum
  • Preuzeti
  • Odrasle osobe
  • Djeca