Rezervišite ekskurziju / Izlet Quad safari obroncima Lovcena

« Nazad Do Rezultati pretrage
Detalji za Izlet Quad safari obroncima Lovcena:
Početni dani Sub
Vodič Bez vodiča
Trajanje 1 Dan
Poništenje Otkažite rezervaciju bez nadok...
Dostupno na zahtjev
Vaš pouzdani turoperater Globtour Montenegro Vam organizuje uzbudljivu Quad-ATP vožnju sa pogledom na Mediteransku obalu i Bokokotorski zaliv.

ATV vožnja kreće sa Ivanovih Korita u podnožju planine Lovćen, oko 14 km od Cetinja i 34 km od Kotora, na 1270 m nadmorske visine. Pravilno odjeveni, sa kacigama, rukavicama i jakom obućom upuštamo se u jednu avanturističku vožnju planinom Lovćen. Nakon kratke vožnje asfaltiranom putem, prelazimo na makadam i uže puteve napravljene od strane Austro-ugarskog carstva i u prvih 4km ćete uživati u nezaboravnoj vožnji kroz gusti hlad bukove šume. Nakon toga slijedi kratka pauza na mjestu sa kojega se pruža veličanstven pogled na dva najvisočija vrha na planini Lovćen: Štirovnik (1749 nadmorske visine) i Jezerski vrh (1657m nm.v.) na kojem se nalazi Njegošev mauzolej.

Nastavljamo vožnju popularnim četvorotočkašima (ATP) i dolazimo do mjesta gdje je kralj Nikola dolazio da odmara i da uživa u pogledu na Bokokotorski zaliv. A pogled na lijepu Boku sa preko 1000m visine je upravo kraljevski i veličanstven, koji će Vas ostaviti bez daha.

Nakon kratke foto pauze nastavljamo dalje i prolazimo pored sela Dolovi, gde ćemo imati priliku da slikamo autentično crnogorsko selo sagrađeno u davnoj prošlosti, koje nije mijenjano do danas. Put nas onda vodi do mjesta gdje je vožnja počela, što je ujedno i naš cilj putovanja. Djelimično izmoreni i puni utisaka odmaramo u restoranu Monte Rosa, gdje slijedi snek sa ukusnim domaćim specijalitetima.

Još jedan izlet agencije Globtour Montenegro:

Napomena: Navedene cijene vaze za vrijeme ljetnje sezone, u periodu od maja do oktobra. U ostalim periodima organizujemo individualne izlete.

U cijenu uključeno:

Prevoz
  • Autobus
  • Quad-ATP (1 sat)

Vodič
  • Pratilac

Rezervišite ekskurziju

  • Datum
  • Preuzeti
  • Odrasle osobe
  • Djeca