Rezervišite ekskurziju / Izlet Tara Rafting

« Nazad Do Rezultati pretrage
Detalji za Izlet Tara Rafting:
Početni dani Čet
Vodič Engleski, Njemački
Trajanje 1 Dan
Poništenje Otkažite rezervaciju bez nadok...
95€ /Osoba
Turistička agencija Globtour, specijalizovana za porodični i avanturistički rafting u Crnoj Gori, vodi Vas na ovaj izlet koji Vam nudi jedinstveno iskustvo.

Rafting tura obuhvata vožnju autobusom kroz živopisnu, netaknutu prirodu, takozvanu „divlju ljepotu“ Crne Gore i rafting gumenim čamcima kroz drugi po dubini kanjon u svijetu. Na putu od vašeg hotela ka Šcepan polju, gdje započinje rafting, vozimo se uskim putevima kroz visoke planinske vijence. Prolazimo pored Pivskog jezera. Ovo vještačko jezero okruženo je šumovitim planinama, koje dostižu visinu i do 2000 metara. Prije nego što započnemo rafting turu, na Šćepan polju će biti serviran doručak  sa crnogorskim specijalitetima.

Prepustite se avanturi. Tara, „Suza Evrope“ vas poziva da otkrijete njene brzake, izvore i vodopade. Osjetite snagu rijeke. Osvježite se u tirkizno plavoj boji vode. Uživajte u zvucima prirode.

Nakon uzbudljive rafting ture prijaće vam jedan tradicionalni crnogorski ručak.
Ukoliko se odlučite da se prepustite ovoj avanturi, vjerujemo da ćete cijeli život pamtiti ljepotu netaknute prirode Crne Gore.

Maršruta

Za ljubitelje avanture, uzbuđenja i neposrednog kontakta sa prirodom rafting tura na rijeci Tari je nezaboravan doživljaj. Tara, najduža rijeka u Crnoj Gori (140 km), nastaje od dvije riječice, Verme i Opasnice, i teče kroz najvisočije planinske predjele Crne Gore gradeći najduži i najdublji kanjon u Evropi.

Prije nego započnemo rafting, na Šćepan polju ćete imati priliku da probate domaće specijalitete (pita, pršut, sir, kajmak ...). Nakon doručka slijedi vožnja džipovima do Brštanovice, polazne tačke rafting ture u Nacionalnom parku Durmitor.

Kada stignemo u Brštanovicu, skiper će vam objasnti sigurnosne propise. Svaki rafter je obavezan da nosi sigurnosni pojas i kacigu. Kada dobijete svu neophodnu opremu, avantura može da počne. Tokom raftinga do Šćepan polja na dužini od 18 km, koja se može preći za 2 do 3 sata, proći ćemo preko 21 od ukupno 50 brzaka rijeke Tare. U ovom najkraćem, ali najuzbudljivijem dijelu najveća je visinska razlika između polazišta i cilja. U toku rafting ture zastaćemo na pojedinim mjestima kako bi objektiv vašeg fotoaparata zabilježio ljepotu netaknute prirode. Takođe pravimo pauzu za kupanje u blizini jednog idiličnog vodopada. Tara se uliva u rijeku Pivu, gdje se i zavšava naša avantura.

Na kraju raftinga očekuje vas ručak sa tradicionalnim domaćim specijalitetima: pečena jagnjetina ili riječna pastrmka.

Nakon što ste zadovoljili sva čula na ovoj neponovljivoj rafting turi, vozimo se lagano nazad ka vašem hotelu.

Još jedan izlet agencije Globtour Montenegro:

Napomena: Navedene cijene važe za vrijeme ljetnje sezone, u periodu od maja do oktobra. U ostalim periodima organizujemo individualne izlete.

U cijenu uključeno:

Hrana
 • Doručak
 • Piće
 • Ručak

Prevoz
 • Autobus
 • Raft

Ulaznice
 • Nacionalni park Durmitor

Vodič
 • Instruktor
 • Licencirani vodič

Rezervišite ekskurziju

 • Datum
 • Preuzeti
 • Odrasle osobe
 • Djeca
 • Izlet Tara Rafting

  Izlet Tara Rafting

  Vodič: Engleski, Njemački Trajanje: 1 Dan Putnici: 1 Odrasle osobe, 0 Djeca
  95 € Za Odrasla osoba, 90 € Za Dijete
  Cijena za 1 Osobe 95 € Dodati u korpu