Rezervišite ekskurziju / Izlet Avanturisticki Park

« Nazad Do Rezultati pretrage
Detalji za Izlet Avanturisticki Park:
Početni dani Uto, Čet, Sub
Vodič Bez vodiča
Trajanje 1 Dan
Poništenje Otkažite rezervaciju bez nadok...
45€ /Osoba
Globtour Montenegro, jedan od najpouzdanijih tur operatora u Crnoj Gori nudi vam zabavu, rekreaciju, uzbudljivu avanturu i netaknutu prirodu u avanturističkom parku Lovćen.

Nešto novo u Crnoj Gori. Zabavno, ekstremno, uzbudljivo, izazovno. Za sve generacije. Prvi je avanturistički park u ovom dijelu Evrope. Nalazi se na Ivanovim koritima, u Nacionalnom parku Lovćen.

Avanturisticki park se nalazi na Ivanovima Koritima, na prostoru Nacionalnog Parka Lovcen. Avanturistički park, ili "igra po drveću" sagrađen je u gustoj bukovoj šumi. Zauzima prostor od 2 ha na kom je izgradjeno 6 staza u vidu sportskih i ekstremno adrenalinskih aktivnosti.  Staze su  predviđene za sve starosne dobi i kondicione kategorije učesnika. Svaka staza ima od 12 do 15 povezanih platformi na kojima su postavljene table sa upustvima za upotrebu rekvizita i način prelaska staze. Svaki korisnik parka dobija neophodnu opremu (pojas, kaciga, rukavice). “Šetnja po krošnjama" počinje na primarnoj stazi. Postoji ekipa koja je stručno obučena da svakom korisniku parka objasni kako da  koristi opremu i bezbjedno prelazi prepreke na stazama. Svaki izazov traje od 30 do 50 minuta. Šest staza, počev od Žute staze koja je predviđena za uzrast do 5 godina, na visini od 1.5 m pa sve do Crne staze na visini od 15 m, čekaju vas da isprobate vašu hrabrost i izdržljivost!

Maršruta

Staze:

Koala staza (Žuta) - 14 barijera na 1.50 m visine Ovo je najlakša staza i namijenjena je za djecu do 5 godina. Uključuje i prvi spust na sajli za djecu.

Spajdermen staza (Zelena) - sadrži 15 prepreka na visini do 3.50 m, namijenjena uzrastu 10 – 70 godina. Prava staza gdje počinje penjanje, spust na sajli, i još mnogo toga.

Čita staza (Plava) - 16 prepreka na visini do 6 m, za uzrast od 15 godina i više. Ukjlučuje i spust skateboard-om.

Panter staza (Crvena)  - 17 prepreka do 11 m visine, za uzrast od 18 godina i više. Ovo je najveća avantura. Pripremite se za izazov.

Tarzan staza (Crna) - 19 prepreka na visini do 15 m,  za uzrast od 18 godina i više. Da li ste dovoljno hrabri da napravite Tarzanov skok ili spust skateboard-om sa vrha šume, kao i 105 m dug spust na sajli?

Takmičarska staza - namijenjena za uzrast od 10 do 70 godina i nalazi se na visini do 3.5m.

Avanturističke staze omogućavaju razmjenu emocija i druženje sa prijateljima, porodicom, kolegama na originalan način. Ove staze omogućavaju jake trenutne doživljaje u potpuno bezbjednom okruženju. One zahtijevaju malo ili nimalo sposobnosti. U ovom parku se takođe razvijaju pojedinačni kvaliteti,  kao i timski duh i jedinstvo.

Još jedan izlet agencije Globtour Montenegro:

Napomena: Navedene cijene vaze za vrijeme ljetnje sezone, u periodu od maja do oktobra. U ostalim periodima organizujemo individualne izlete.

U cijenu uključeno:

Prevoz
  • Autobus

Ulaznice
  • Avanturisticki park

Vodič
  • Instruktor

Rezervišite ekskurziju

  • Datum
  • Preuzeti
  • Odrasle osobe
  • Djeca