Rezervišite ekskurziju / Izlet Akvapark Budva

« Nazad Do Rezultati pretrage
Detalji za Izlet Akvapark Budva:
Početni dani Uto, Čet, Sub
Vodič Bez vodiča
Trajanje 1 Dan
Poništenje Otkažite rezervaciju bez nadok...
Dostupno na zahtjev
Tražite alternativu za uobičajeni dan na plaži? Otkrijte uzbudljive sadržaje novoizgradjenog akva-parka u Budvi. Raznovrsne atrakcije i sadržaji garantuju Vam nezaboravnu zabavu.

Ne samo svojim sadržajima, već i fantastičnom pozicijom, akvapark Budva predstavlja jedinstveno mjesto za uzbudljivu zabavu i odmor. Nalazi se u izdvojenom, prelijepom okruženju brda Topliš i pored zabave pruža očaravajući pogled na Budvu. Prostire se na povšini od 41,800m2 i može da primi do 6,000 posjetilaca. Ovaj jedinstveni park zabave u vodi najveći je ovog tipa u regiji. Kompleks čini mnoštvo zanimljivih i uzbudljivih vodenih atrakcija i sadržaja – tobogani, bazeni, preko 50 sadržaja za djecu, veliki restoran, 3 bara, dječiji café-bar, prodavnica i još puno toga prilagodjenog svim generacijama.

Naš restoran i barovi nude uvijek svježe i ukusne specijalitete i raznovrstan izbor i za najprobirljivije. Park je koncipiran kao izvanredno mjesto za druženje i zabavu bilo sa prijateljima, porodicom, ali i djecom, jer za najmladje akva park nudi preko 50 različitih atrakcija, kao i poseban kafe-bar.

Još jedan izlet agencije Globtour Montenegro:

Napomena: Navedene cijene vaze za vrijeme ljetnje sezone, u periodu od maja do oktobra. U ostalim periodima organizujemo individualne izlete.

U cijenu uključeno:

Ulaznice
 • Aquapark Budva

Rezervišite ekskurziju

 • Datum
 • Preuzeti
 • Odrasle osobe
 • Djeca
 • Izlet Akvapark Budva

  Izlet Akvapark Budva

  Vodič: Bez vodiča Trajanje: 1 Dan Putnici: 1 Odrasle osobe, 0 Djeca
  Dostupno na zahtjev