Exit Festival 2014 - EXIT ADVENTURE - SEA DANCE FESTIVAL

EXIT ADVENTURE – SEA DANCE FESTIVAL

Gdje: Plaža Jaz, Budva, Crna Gora

Kada: 15.07  - 17.07. 2014

EXIT Festival, pobjednik  na ceremoniji  European Festival Awards 2014. kao najbolji evropski festival, slavi svoj 15. rodjendan u julu 2014. godine. Radi se o posebnom izdanju EXIT festivala pod nazivom EXIT AVANTURA sa sloganom “Jedna avantura, dvije države, sedam dana, bezbroj utisaka”. Pripremite se za jedinstvenu avanturu koja će se održati u dvije zemlje na Balkanu- Srbiji i Crnoj Gori.

EXIT Festival otvara svoje bine za najpopularnije muzičare iz cijelog svijeta od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskokj tvrđavi u Novom Sadu, u Srbiji. Ali žurka se tu ne završava! Ove godine EXIT vam predstavlja svoju novu manifestaciju na moru pod nazivom SEA DANCE FESTIVAL. Festival se kreće ka Budvi,  u Crnoj Gori.

Žurka se nastavlja na jednoj od najljepših plaža na predivnom Jadranskom moru - plaža Jaz u Budvi. Sea Dance Festival održaće se od 15. do 17. jula 2014. sa centralnom binom i kampom na plaži Jaz i malom binom u neposrednoj blizini Starog grada Budve. Kao što ime festivala govori, glavni muzički pravac biće Dance. Exit selo i njegovi objekti će takođe biti smješteni na plaži Jaz. Iskoristite priliku da uživate u dobrom vibracijama i odličnoj muzici u ljetnjim noćima, a vrele ljetnje dane provedite osvežavajući se na jednoj od brojnih plaža na crnogorskom primorju, ili pak u beach barovima i restoranima u Budvi kao i na cijeloj obali.

Ukoliko želite da otkrijete prelijepe pejzaže i kulturno blago Crne Gore, pridružite nam se na Globtour Montenegro izletima. Ukoliko u Crnu Goru dolazite avionom ili vozom, za vas organizujemo transfere sa aerodroma Tivat ili Podgorica, čak i iz Dubrovnika, ili sa željezničke stanice u Baru.

Vidimo se u Crnoj Gori!