Rezervišite hotel / Hotel Ziya *****

« Nazad Do Rezultati pretrage
Hotel Ziya, 10 Beogradska, Podgorica 81000, Crna Gora Pogled na mapu
Vrijeme prijave 14:00 H
Vrijeme odjave 12:00 H
Kućni ljubimci Ljubimci nisu dozvoljeni
Poništenje Rezervacija otkazana ili promi...
Dostupno na zahtjev
Na fantastičnoj lokaciji, u samom podnožju brda Gorica po kojem i grad Podgorica nosi ime, nalazi se eskluzivni butik hotel Ziya sa 28 smještajnih jedinica.

Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom vrhunskom tehnologijom, kapaciteta 20 mjesta; Wellness & SPA centrom u okviru kojega je smještena najsavremenija teretana (hidromasažna kada, zatvoreni bazen i sauna), sa uslugama tajlandske masaže i kozmetičkim salonom.

U Restoran baru Ziya gosti će uzivati u jelima pripremanim posebnom tehnikom i uz autentične začine, baziranih na fuziji sjeverno-afričke i blisko-istočne kuhinje.

Wellness centar, u čijem sastavu su fitnes i spa blok, opremljen je najsavremenijom opremom. Osim hidromasažne kade, zatvorenog bazena i saune, posebne trenutke relaksacije gosti sebi mogu priuštiti uz tajlandsku, ali i druge vrste masaža, a stručno osoblje će pružati i sve kozmetičke usluge.

Hotel posjeduje i salu za sastanke sa balkonom, kapaciteta 20 mjesta. Ovo je odličan prostor za organizaciju poslovnih susreta. Sala za sastanke sadrži kompletnu opremu za audio - vizuelne prezentacije, interaktivnu tablu i brzi internet.

Sadržaj Hotel Ziya - Crna Gora

Dostupnost

  • Datum prijave
  • Datum odjave
  • Sobе
  • Odrasle osobe
  • Djeca

Nema dostupnih usluga koje odgovaraju vašim kriterijumima. Molimo da promijenite parametre pretraživanja

Dostupno na zahtjev

Hotel Ziya
Hotel Ziya - Crna Gora
Podgorica
*****
147€
Hotel Ziya, 10 Beogradska, Podgorica 81000, Crna Gora