Rezervišite hotel / Hotel Hilton *****

« Nazad Do Rezultati pretrage
Hotel Hilton, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, 81000 Podgorica Pogled na mapu
Vrijeme prijave 14:00 H
Vrijeme odjave 12:00 H
Kućni ljubimci Ljubimci nisu dozvoljeni
Poništenje Rezervacija otkazana ili promi...
Dostupno na zahtjev
Hotel Hilton se nalazi u samom centru grada izmedju dva prekrasna parka. Kamena terasa hotela Hilton, monumentalne arhitekture sa pogledom na park prepoznatljiv je simbol grada Podgorice.

Bivsi hotel „Crna Gora“ sagradjen 1953.g., danas je dio lanca Hilton, jednog od najprepoznatljivijih imena u turistickoj industriji. Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren za prve goste u ljeto 2016. Nekada prepoznatljiv simbol crnogorskog glavnog grada  i mjesto okupljanja svih istaknutih licnosti toga doba, posebno poznat po domacem sladoledu i kolacima, danasnji hotel je moderno zdanje sa prepoznatljivim inovativnim konceptima brenda Hilton. Premda su prilikom renoviranja primjenjivani savremeni pristupi u dizajnu, kamena terasa monumentalnog zdanja hotela Hilton zadrzala je raniji znacaj i prepoznatljivost.

Hotel je idealno pozicioniran u samom jezgru grada, izmedju dva parka i u neposrednoj je blizini znacajnih administrativnih i komercijalnih ustanova. Raspolaze sa 180 jedinica, restoranom, cigar-klubom i Sky barom na vrhu hotela, odakle se pruza predivan pogled na grad. U moderanom Spa centru Dolcea, povrsine  1300m2, gostima su na raspolaganju zatvoreni bazen, whirlpool, tusevi dozivljaja, tursko kupatilo, saune, VIP Spa centar, masaze I razliciti tretmani.

Kristalna sala hotela Hilton i prostor od oko 796m2, kao i savremena audio i video oprema, mogu biti izvrstan ambijent za organizovanje konferencija i drugih dogadjaja.

Sadržaj Hotel Hilton - Crna Gora

Dostupnost

  • Datum prijave
  • Datum odjave
  • Sobе
  • Odrasle osobe
  • Djeca

Nema dostupnih usluga koje odgovaraju vašim kriterijumima. Molimo da promijenite parametre pretraživanja

Dostupno na zahtjev

Hotel Hilton
Hotel Hilton - Crna Gora
Podgorica
*****
150€
Hotel Hilton, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, 81000 Podgorica